Sairaanhoitaja, 4kpl, Akuutti vuodeosasto 26

Hei sinä terveydenhuollon ammattihenkilö tai tulevaisuudessa terveydenhuollon ammattiin valmistuva! Meillä olisi tarjolla töitä Kaskenlinnan akuuttivuodeosasto 26:lla geriatristen potilaiden ja infektiopotilaiden parissa. Huomioimme haussa sairaanhoitajien lisäksi myös lähihoitajat, sairaanhoidon opiskelijat ja lähihoitajaopiskelijat.

Hoidamme osastolla Turun kaupungin geriatrisia sekä koronatartunnan saaneita sekä koronatartunnan saaneiksi epäiltyjä potilaita. Teemme kolmivuorotyötä eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa tiloissa. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin ja teemme työskentelystäsi turvallista.

Käytössämme on osallistava työvuorosuunnittelu.

Toivomme sinulta valmiutta uuden oppimiseen, reippautta sekä positiivista asennetta potilastyöhön.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme LoVesta LOP, GER 1 ja 2, PKV ja KIPU 1 osioiden suorittamista (lähihoitajat) tai edellytämme LoVesta LOP, IV, ABO, PKV, ROKOTTEET, GER 1 ja 2, KIPU 1 ja 2 osioiden suorittamista (sairaanhoitajat).

Eduksi luetaan aiempi työskentely sairaalassa geriatristen ja/tai infektiopotilaiden kanssa sekä kokemus koronatartunnan saaneiden hoidosta ja näytteenotosta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa LoVe sekä yhteisöllisen työvuorosuunnittelun joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Terttu Aaltonen, p. 040 745 4084, terttu.aaltonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Akuutti vuodeosasto 26
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.