Sairaanhoitaja (5), sijaisuus, teho- ja valvontahoitotyö, OYS

Ansök senast  30.8.2024 14:30

Hei sinä teho- ja valvontahoitotyöstä innostunut sairaanhoitaja! Etsimme nyt joukkueeseemme uusia sairaanhoitajia sijaisuuksiin (vähintään 5 sijaisuutta). Sijaisuuksien kesto kolme (3) kuukautta, jatkot mahdollisia.

Oulun yliopistollisen sairaalan teho- ja valvontahoitotyön yksikössä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa tarjotaan laaja-alaisesti hoitotyön palveluita aikuisille, lapsille, vastasyntyneille ja keskosille tehohoidon, tehovalvonnan ja valvontahoidon parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erilaisissa tehohoidon ympäristöissä - aikuisten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoidossa tai lasten-, vastasyntyneiden- ja keskosten teho- ja valvontahoidossa. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan ja sijaisuuksia on vähintään 5 eri mittaisiin tarpeisiin.

Oulun yliopistollisen sairaalan tehohoitokeskuksessa hoidetaan monenlaisia potilasryhmiä, kuten sydän- ja neurokirurgisia, neurologisia, vakavia infektioita sairastavia potilaita sekä monivammapotilaita. Lasten teholla ja valvonnassa keskeisiä potilasryhmiä ovat keskoset, sairaat vastasyntyneet sekä 0-16-vuotiaat lapset ja nuoret.

Työssäsi korostuvat moniammatillinen tiimityöskentely, hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, innostuneisuutta ja motivoituneisuutta sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tarjoamme sinulle vahvan tuen tiedollisessa ja taidollisessa kehittymisessäsi kattavan perehdytyksen kautta. Perehdytyksen tukena meillä on käytössä monipuoliset menetelmät, mm. sähköinen perehdytysmateriaali ja opetushoitaja. Työskentely osastoillamme sisältää kolmivuorotyötä, tarjoten joustavuutta työaikoihin.

Älä epäröi, vaan tartu tähän tilaisuuteen olla osa ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä tiimiämme!

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Lasten kanssa työskentelevillä sijaisuuksiin valittujen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat osastonhoitajat Tuija Moisio (teho- ja tehovalvonta), p. 050 465 4305, Sanna Hämäläinen (teho- ja valvontahoito), p.050 478 6191, Päivi Pehkonen-Karioja (aikuisten valvonta), p. 040 508 5704 ja Maija Loukusa (lasten, vastasyntyneiden ja keskosten teho- ja valvontahoito), p. 040 728 4293, Kimmo Karihtala (lasten, vastasyntyneiden ja keskosten teho- ja valvontahoito), p. 040 134 7360. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare