Sairaanhoitaja 50 %, Koivurinne, Pietarsaari

Ansök senast  12.8.2024 15:00

Haemme osa-aikaista (50 %) sairaanhoitajan sijaista Pohjanmaan hyvinvointialueelle, Koivurinteen palvelukotiin Pietarsaareen, ajalle 1.8.2024-31.1.2025.

Sijoituspaikkana on Koivurinteen palvelukodin Aurinkorinteen yksikkö muistisairaille asiakkaille. Sairaanhoitajana Aurinkorinteellä työskentelet kahdessa vuorossa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös yövuoroihin.

Työskentelet osana kaksikielistä ja moniammatillista työyhteisöä, jossa ammattitaitoasi sekä näkemystäsi hoitotyöstä arvostetaan. Työ yksikössämme on monipuolista ja vaihtelevaa.
Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ymmärtää ja kohdata muistisairaita asiakkaita sekä reipasta työotetta ja kiinnostusta oppia uutta.

Kelpoisuusvaatimus:
Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja.
Hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja. Lisäksi valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Sovelletaan koeaikaa.


Läs mer

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Kontaktuppgifter

palveluyksikön päällikkö Milla Stenberg

puh. 040 805 1514

milla.stenberg@ovph.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa. Läs om arbetsgivare