sairaanhoitaja ( 610077)

Haemme määräaikaisia sairaanhoitajia vastaanottotoimintaan. Sijaisuuksista yksi on vuoden 2021 loppuun saakka ja lisäksi neljä muuta pidempiaikaista sijaisuutta.
Arvostamme halua ja kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä positiivista asennetta, halua kehittää itseään ja työympäristöään. Työ on päivätyötä.
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Haastattelussa hakijan tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Koeaikaa käytetään.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Marja Nykänen, p. 044 797 6902

Vastaanottotoiminta
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.