Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Aarrekoti - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Aarrekotiin, Lahteen.

Aarrekodin palveluasuminen on tarkoitettu vaikeavammaisille henkilöille, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua vuorokauden eri aikoina. Työhön kuuluu asukkaiden sairaanhoidollisten asioiden hoitaminen kuten verinäytteiden otot, konsultaatiot lääkärin kanssa ja yhteistyö Aarrekodin hoitohenkilökunnan kanssa asukkaiden hyvän hoidon edesauttamiseksi. Yksikön sairaanhoitajalla on myös tärkeä rooli asiakkaiden kokonaisuuden tarkastelussa ja arvioinnissa. Toimit tehtävässä moniammatillisen tiimin saumattomana jäsenenä mutta työn suunnittelu on pitkälti itsenäistä. Työskentelet päivävuoroissa arkipäivinä.

Haluamme, että sinulta löytyy kehittämismyönteistä asennetta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Palveluntuottajana olemme aktiivinen kehittäjä ja muokkaamme rohkeasti vammaispalvelujen asumiseen liittyviä palveluja kohtaamaan tulevat haasteet jo etunojassa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva sairaanhoidonopiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Anne Mustonen
puh. 0444825053
anne.mustonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Aarrekoti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Hinaajankatu 2, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb