Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: aikuispsykiatrian poliklinikka, Joensuu (id6485) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme Sairaanhoitajaa aikuispsykiatrian poliklinikalle vakituiseen tehtävään. Hakuaika on avoinna 21.8.2022 saakka.

Kiinnostaako sinua monipuolinen avohoidossa tehtävä hoitotyö psykiatristen potilaiden parissa? Haluatko lisäksi tehdä työtä psykiatristen potilaiden kanssa erikoissairaanhoidossa? Kiinnostaako poliklinikalla tehtävä työ moniammatillisessa ja osaavassa työyhteisössä? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, meillä on juuri sinulle tarjolla työpaikka.

Aikuispsykiatrian poliklinikka tavoitteena on vastata Siun soten alueen aikuisväestön psykiatrisen erikoissairaanhoidon tarpeisiin yksilöllisesti ja suunnitelmallisesti. Poliklinikalla toimii neljä työryhmää: psykoosityöryhmä, mielialahäiriöiden työryhmä, neuropsykiatrian työryhmä sekä käyttäytymisterapeuttinen työryhmä. Avoimena oleva tehtävä on käyttäytymisterapeuttisessa työryhmässä. Työ sisältää psykiatristen potilaiden vastaanotto- ja hoitosuhdetyötä poliklinikan työaikojen mukaan (liukuva työaika klo 8-18.00 välillä). Käyttäytymisterapeuttisessa työryhmässä hoidetaan vaikea-asteisia ahdistuneisuushäiriöitä, persoonallisuushäiriöitä ja traumaperäisiä häiriötä. Yksilöhoidossa menetelminä käytetään mm. altistushoitoa, taitoharjoittelua ja DKT:tä.

Työssä tarvitaan itsenäistä työotetta ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme innostusta ja osallistumista potilaslähtöiseen hoitotyöhön sekä joustavuutta ja sitoutumista potilaiden hoidon prosessien kehittämiseen. Työssä korostuvat perheiden ja omaisten sekä potilaan hoitopolkuun kuuluvien tahojen kanssa tehty yhteistyö.

Tarjoamme sinulle tärkeän ja monipuolisen työn lisäksi suunnitelmallisen perehdytyksen, täydennyskoulutusta ja työnohjausta tarpeen mukaan. Eduksi katsotaan psykiatriseen hoitotyöhön liittyvä osaaminen ja koulutuksen kautta saatu tietotaito sekä osaaminen pakkohäiriöistä kärsivien ja traumapotilaiden hoidosta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Tehtävässä on neljän (6) kuukauden koeaika. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Haastattelut tullaan pitämään 24.8.2022 aamupäivällä Teams -yhteydellä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2697,90 euroa/kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti.

Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostuit:

Osastonhoitaja Maija Kemppainen, puh. 050-596 9658 maija.kemppainen@siunsote.fi, ylihoitaja Mireille Tarkiainen, puh. 050-3877704, mireille.tarkiainen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti 21.8. 2022 mennessä. Sähköisen hakemuksen lisäksi toivomme CV:tä sekä lyhyttä vapaamuotoista kuvausta osaamisestasi ja vahvuuksistasi tehtävään liittyen.

Joensuussa 2.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6485
  • 2.8.2022 - 21.8.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb