Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Akuutti- ja kuntoutusosasto - Sibbo kommun

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen? Hienoa! Tämä työpaikka saattaa olla juuri sinulle.

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon Akuutti- ja kuntoutusosasto on 28-paikkainen sairaalaosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa, päivystyksen kautta tai erikoissairaanhoidosta.

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen toimeen 1.9.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto (JulkiTerhikki). Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveysalan työehtosopimuksen (Sote sopimus) mukaan, ja tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2682,37€ + mahdolliset lisät. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Fyysinen työpaikka tulee sijaitsemaan Mäntsälässä noin vuoden ajan osastomme remontin takia. Työnantaja tarjoaa bussikyydin Mäntsälään. Työpaikka palaa Sipooseen kesäksi 2023.

Pyydämme jättämään hakemukset 17.8.2022 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/palvelu/akuutti-ja-kuntoutusosasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pia Hellman, puh. 040 191 4304, pia.hellman(at)sipoo.fi 17.7. asti ja 18.7. alkaen apulaisosastonhoitaja Yngve Blomqvist, puh. 050 411 6834, yngve.blomqvist(at)sipoo.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Akuutti- ja kuntoutusosasto

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Kaakkumäentie 1-3, 04600 Mäntsälä
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb