Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Akuuttigeriatria Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Eksoten kuntoutuskeskuksen Akuuttigeriatriselle kuntoutusosastolle.

Akuuttigeriatrinen kuntoutus on yksi kuntoutuskeskuksen osastoista. Osasto toimii EKKS:ssa. Osaston toiminnan tavoitteena on tehokkaasti hoitaa ja kuntouttaa kotikuntoisiksi iäkkäitä potilaita, joiden toimintakyky heikentynyt akuutin sairauden tai vamman vuoksi. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti yhteispäivystyksestä ja päivystysosastolta.

Toimintamme lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen arviointi, joka sisältää potilaan toimintakyvyn ja siihen vaikuttavien ongelmien, elinympäristön ja sosiaalisten verkostojen kartoittamista. Osastojakson aikana pyrimme löytämään yhdessä potilaan ja omaisten kanssa toimintakykyä ja elämän laatua parantavia keinoja, jotka tukevat kotona selviytymistä.

Sairaanhoitajan tehtävä on monipuolinen, innostava ja toki myös vaativa hoitotyön laaja-alaisuuden ja kuntouttavan työn näkökulmasta. Potilaan hoidon ja kuntoutumisen edistymistä arvioidaan monialaisesti päivittäin. Innostava ja osaava tiimi tukee ja motivoi työtäsi.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on sairaanhoitajan tutkinto. Sairaanhoitaja tekee osastolla kolmivuorotyötä jaksotyöaikamuodossa. Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Tehtävässä edellytetään sitoutumista monialaiseen tiimityöhön ja työn jatkuvaan parantamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme positiivista asennetta ja perehtyneisyyttä ikäihmisen hoitoon ja kuntoutukseen.

Tehtävän hoitamiseen tarvitaan Eksoten voimassa olevaa lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan tehtävän alussa tarpeen mukaan.

Työnantaja voi edellyttää, että toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anne Turppo, p. 044 791 5639 tai anne.turppo@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutuskeskus, Akuuttigeriatrinen kuntoutus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb