Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Akuuttisijaisvälitys - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Hoitotyön palvelukeskuksessa on haettavana kahdeksan sairaanhoitajan toimea Akuuttisijaisvälityksessä.

Hoitotyön palvelut -osaamiskeskuksen työntekijät työskentelevät seitsemällä eri osaamisalueella ammatillisen koulutustaustansa, osaamisensa sekä mielenkiintonsa pohjalta. Yksi osaamisalueista on Akuuttisijaisvälitys, jonka henkilöstö työskentelee sairaalan eri työyksiköiden äkillisissä, lyhyissä sijaistarpeissa. Työskentely-yksikkö voi vaihtua päivittäin, mikä edellyttää työntekijältä halua kehittää ammattitaitoaan laaja-alaisemmin sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä erilaisiin työympäristöihin. Työ on 3-vuorotyötä.

Tutustu meihin: https://www.youtube.com/watch?v=u6bviOpPd1U

Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2695,35-2785,71 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Työkokemus aikuisten somaattisten sairauksien hoitotyöstä tai lasten ja nuorten hoitotyöstä erityisesti erikoissairaanhoidossa katsotaan hakijalle eduksi.

Toimiin valittujen on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Lisäksi lasten ja nuorten parissa työskentelevän on ennen työsopimuksen laatimista toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Toimivalinnassa käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa 8.8. alkaen apulaisosastonhoitaja Jutta Kakkinen, p. 044 717 4481, jutta.kakkinen(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb