Sairaanhoitaja (alueellinen osastotoiminta, Muuramen sairaala)

Ansök senast  19.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle alueellisen osastotoiminnan palvelualueelle

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Alueellisen osastotoiminnan Muuramen osastolla hoidetaan monipuolisesti akuuttia sairaalahoitoa vaativia potilaita erikoisalasta riippumatta. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti Novan yhteispäivystyksestä tai erikoissairaanhoidon osastoilta sekä pienemmässä määrin avoterveydenhuollon päivystyspisteistä.

Ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi työvuoroissa huomioidaan henkilökohtaiset tarpeesi. Olemme siirtymässä Titania Sähköiseen asiointiin, jolloin työntekijät pääsevät vaikuttamaan itse omiin työvuoroihinsa. Mielellämme keskustelemme kanssasi siitä, minkälaisia työelämän joustoja juuri sinä kaipaisit yhdistääksesi työn ja vapaa-ajan. Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla erilaisia sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Työ on monipuolista, laaja-alaista ja vastuullista. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtävässä toimitaan vuorovastaavana. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä ja hyviä työyhteisötaitoja. Jos olet kiinnostunut muun henkilöstön kouluttamisesta ja ohjaamisesta voit toimia esimerkiksi yksikön elvytys- tai laitevastaavana.

Työtehtävässä menestyminen vaatii kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työskentelyä. Lisäksi sairaanhoitajan tehtävässä tarvitaan hyvää paineensietokykyä.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Teemme monialaista yhteistyötä hyvinvointialueella eri palveluiden, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa. Odotamme sinulta arvostavaa potilaan kohtaamista. Voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden sekä esihenkilön tuen. Meillä sinua odottavat mukavat työkaverit sekä innostava työyhteisö. Yksiköstämme on järvinäköala ja matka Jyväskylästä taittuu reilussa vartissa. Meillä on työntekijöille myös ilmainen pysäköinti.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme mahdollisesti jo hakuprosessin aikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Noora Rantanen, osastonhoitaja (tavoitettavissa 5.7.2024 saakka)

p. 050 599 9668

noora.m.rantanen@hyvaks.fi

-

Nina Avikainen, apulaisosastonhoitaja

p.040 184 5719

nina.avikainen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare