Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Asiantuntijasairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJIA/ ASIANTUNTIJASAIRAANHOITAJIA vakituisiin työsuhteisiin operatiivisen tulosalueen valvontayksiköihin.

Valvontayksiköissä hoidetaan keskussairaalan tehostettua valvontaa ja tehohoitoa tarvitsevat potilaat. Yksiköt tekevät saumatonta yhteistyötä ja niillä on yhteinen osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitajat. Valvonta-alueen muodostavat 8 paikkainen teho-osasto ja 8-12 paikkainen tehostettu valvonta. Yksikössä hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita.

Sairaanhoitajan tehtävässä toimit välittömässä valvonta- ja tehopotilaan hoitotyössä. Pääset työssäsi laajentamaan ja syventämään osaamistasi sekä tehostetun valvonnan että teho-osaston potilasryhmien hoidossa. Tehtävään sisältyy opiskelijaohjausta, kollegojen perehdyttämistä ja vastuualuetyöskentelyä, oma osaamistasosi huomioiden.

Asiantuntijasairaanhoitajan tehtävässä työhösi sisältyy kliinisen hoitotyön lisäksi teho- ja valvontahoidon hoitokäytäntöjen yhdenmukaistaminen ja kehittäminen, oman asiantuntijuusalueen näyttöön perustuvia suosituksia hyödyntäen. Osallistut myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja uusien kollegojen perehdyttämiseen sekä perehdyttäjien tukemiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen. Urakehitysmahdollisuus on valvontatyöstä tehohoitotyöhön aina asiantuntijatehtävään asti, jota seuraa palkkakehitys tehtävän mukaisesti. Voit olla vastavalmistunut tai konkari sairaanhoitaja. Erityisosaamisesi otetaan huomioon ja lähdetään yhdessä kehittämään sitä koko valvonta-alueen yhteiseksi osaamiseksi.

Etsimämme henkilö on tiimihenkinen ja vuorovaikutustaitoinen, eikä pelkää äkisti muuttuvia tilanteita ja erilaisten laitteiden käyttöä. Työ on 3-vuorotyötä, mitä suunnitellaan yhteisöllisen toimintalähtöisen työvuorosuunnittelun pelisäännöin sähköisen Titania työvuorosuunnittelun avulla.

Tueksi saat huipun ja moniammatillisen tiimin tuen, jossa on erittäin mukana työilmapiiri. Perehdytyksesi tulee olemaan laadukas ja sen jatkoksi saat tueksesi myös mentorointia. Mahdollistamme ja tuemme sinua laajentamaan ja syventämään osaamistasi valvonta- ja tehohoitotyössä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Asiantuntijasairaanhoitajan tehtävään vaaditaan edellä mainittujen vaatimusten lisäksi soveltuva 30 op täydennys- tai erikoistumiskoulutus tai sairaanhoitajan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, sekä vankka kokemus teho- ja valvontahoitotyöstä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset. Meillä on myös aktiivinen henkilökuntayhdistys Laksilaiset, jotka järjestävät erilaisia kulttuuritapahtumia ja eri lajien liikuntaharrastusmahdollisuuksia.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaina ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi-Maria Salmén-Puumalainen
osastonhoitaja
puh. 044 719 5197
email: kirsi-maria.salmen-puumalainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Operatiivinen tulosyksikkö, Tehostettu valvontaosasto

Päijät-Sotessa työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb