Sairaanhoitaja asumispalveluun Sonkajärvelle

Ansök senast  22.7.2024 12:00

Tulevat työkaverisi kuvaavat yksikössämme vallitsevan huumoripitoisen ja turvallisen ilmapiirin. He kertovat, että työyhteisöömme on helppo tulla ja kaikilta voi pyytää ja saada apua.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen palvelukeskus Tuulikanteleeseen 22.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelukeskus Tuulikannel on ikääntyneiden ympärivuorokautisen asumispalveluiden yksikkö, joissa työ on moniammatillista yhteistyötä. Yksikössämme toimii sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä laitoshuoltajia.
Työskentelymme perustuu ikääntyneiden asukkaiden kokonaisvaltaiseen hoivaan ja huolenpitoon. Teemme jatkuvaa työtä asukkaiden hoivan laadun ja paremman arjen kehittämiseksi.
Perustehtävämme on luoda hyvää arkea ikääntyneiden elämänlaadun turvaamiseksi.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Toimit hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi pääset hyödyntämään sairaanhoitajan monipuolista osaamista. Sairaanhoitajan työhön kuuluu perushoitotyön lisäksi lääkehoidon toteutus yhteistyössä lääkärin kanssa sekä tiivis yhteistyö omaisten kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halutessasi voit tehdä myös viikonloppuja ja iltavuoroja. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä esihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen kehitysmyönteisessä työyhteisössä.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2 812,80 €/kk + mahdolliset lisät.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet, moniammatillisen tiimin ja esihenkilöiden päivittäisen tuen sekä työhyvinvointisi tueksi hyvinvointialueemme Epassi-edun. Olemme kehitysmyönteisiä ja tiimissämme pääset mukaan kehittämään toimintaamme.

Kelpoisuus ja vahvuudet?

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran myöntämä todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hyvinvoinnista ja teet työtäsi lämmöllä ja suurella sydämellä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta sekä hyvää organisointikykyä. Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Muuta huomioitavaa:
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille
asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus
huumausainetestistä sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu
rikosrekisteriote.
-Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Piia Heikkinen p. 0404894219, piia.heikkinen@pshyvinvointialue.fi  Palveluesihenkilö Merita Marin p. 0404894245, merita.marin@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare