Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, asumisyksikkö Akkuna - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Vahvistamme Huittisissa sijaitsevan Asumisyksikkö Akkunan laaja-alaista osaamista. Etsimme moniammatilliseen työryhmäämme sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillisessa työryhmässä sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta huolehtiminen osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa.

Edellytämme kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua olla mukana kehittämässä asiakkaiden asumiseen liittyvää toimintaa. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista asennetta työhön. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus. Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin hakeneet huomioidaan valinnassa.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/akkuna

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Akkunan esihenkilö Päivi Maine puh. 044 707 9117 tai
Sosiaalipalvelut rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Kyläraitti 3, 32700 Huittinen
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb