Sairaanhoitaja asumisyksiköihin ja tilapäishoitoon

SAIRAANHOITAJIA määräaikaisiin sijaisuuksiin kotihoidon asumisyksiköihin ja tilapäishoitoon

Kotihoito on tulevaisuuden ala. Kotihoidon tehtävä on yhdessä läheisten ja yhteistyötahojen kanssa mahdollistaa asiakkaan itsenäinen ja laadukas elämä omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Kotihoito tarjoaa tuettua asumista ja tilapäishoitoa. Tuettuja asumisyksiköitä ovat Sievissä Kotirinne ja Ylivieskassa Kotikartano 3. Kotihoidolla tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat runsaati tukea päivittäisissä toiminnoissa, mutta eivät tarvitse säännöllistä hoitoa yöaikaan.Tilapäishoito on ennalta suunniteltua (mm. omaishoidettavien vuorohoito) tai äkillisiin hoitotarpeisiin annettavaa hoitoa tilapäishoidon yksiköissä Nivalan Hopeakodilla, Sievin Pajulassa ja Ylivieskassa Kotikartano 4:ssä.

Kotihoidon tuetun asumisen ja tilapäishoidon yksiköissä on avoinna kesäsijaisuuksia touko-syyskuun välisenä aikana. Voit olla valmis sairaanhoitaja tai alan opiskelija, jos sinulla on riittävät opintokokonaisuudet suoritettuna. Kerro osaamisesta hakemuksessasi. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.


Työskentely yksiköissä on vaihtelevaa ja vastuullista kaksivuorotyötä.Tarjoamme monipuolisen kesätyöpaikan innostavassa työyhteisössä. Täytä hakemus Kuntarekryssä. Kutsumme sinut haastatteluun hakemuksen perusteella. Sijaisuuksia täytämme sopivien hakijoiden löydyttyä kevään aikana.

Lisätietoja:
henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
palveluesimies Krista Paakki p. 044 419 5407
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
palveluesimies Krista Paakki p. 044 419 5407
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!