Skip to main content
test

Tällä avoimella hakemuksella ilmoitat kiinnostuksestasi työskennellä sairaanhoitajan tehtävissä kotihoidossa Päijät-Hämeen hyvinvointialueella.

Työskentelisitkö mieluiten Lahden alueella kävellen, vai autoillen kaupunkialueella tai Nastolassa vaiko ympäristökunnissa vaihtoehtoinasi Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Orimattila ja Padasjoki. Vai tykkäisitkö työskennellä useilla eri alueilla jolloin varahenkilöstö voisi olla sinun juttu? Mainitsethan hakemuksessasi, millä kotihoitoalueilla olet kiinnostunut työskentelemään.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Saat meiltä yksilöllisen ja sinulle räätälöidyn perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on kaksivuorotyötä pääasiassa arkiaamuisin ja harvemmin iltavuoroja sekä viikonlopputyön noin kerran 1-2 kuukaudessa. Omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Laitathan hakemuksen niin olemme sinuun yhteydessä tai voit soittaa itse lisätietoja!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@paijatha.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15110 Lahti

Rekommenderade jobb