Oletko ennakkoluuloton ja innostunut työn organisoija? Haluat työssäsi toteuttaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ja sairauksien ennaltaehkäisevää, parantavaa ja kuntouttavaa toimintaa.

Etsimme nyt sinua avosairaanhoidon vastaanotolle, Sipoon Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalle SAIRAANHOITAJA/TERVEYDENHOITAJAKSI 31.7.21 asti. Määräaikaisuus jatkuu mahdollisesti tämän jälkeen. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Vastaanoton hoitajan työnkuva on monipuolinen ja hän työskentelee avosairaanhoidon vastaanotolla itsenäisesti. Vastaanoton hoitaja hoitaa, ohjaa ja neuvoo potilaita, tekee hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla ja toimii läheisessä yhteistyössä lääkärin kanssa. Hoitotyötä pääsee meillä tekemään hyvin toimivassa työyhteisössä ja tiiviissä yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten kanssa. Vastaanotolla tarjotaan sekä kiireetöntä että päivystyksellistä hoitoa.

Sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Avosairaanhoidon vastaanoton työkokemus katsotaan eduksi. Myös opiskelijat huomioidaan, mikäli 140 opintopistettä (210 opintopisteen) tutkinnosta on suoritettu ja avosairaanhoidossa työskentelystä on riittävästi kokemusta.

Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja, positiivista, itsenäistä otetta työhön sekä halua kehittää omaa ammattiosaamistaan.

Vastaanotollamme noudatamme yleistyöaikaa. Palkkaus KVTES mukaan, tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 5.11.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Sipoo on Helsingin läheisyydessä sijaitseva kasvava kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin ja laadukkaisiin palveluihin. Kunnan uusi ja moderni pääterveysasema sijaitsee Nikkilässä toimivien liikenneyhteyksien päässä, Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.-5.11. osastonhoitaja Minna Seppälä, puh. 040 191 4200 tai minna.seppala(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Avosairaanhoito
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare