Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Endokrino ja kl.ravitsemuksen pkl - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Medisiinisessä keskuksessa Endokrinologian ja kliinisen ravitsemuksen poliklinikalla on haettavana sairaanhoitajan toimi.

Endokrinologian ja kliinisen ravitsemuksen poliklinikka tarjoaa moniammatillista diabeteksen ja endokrinologisten sairauksien erityisosaamista. Tärkeimpiä sairausryhmiä ovat diabetes (tyypin 1 diabetes ja vaikeahoitoinen tyypin 2 diabetes), kilpirauhassairaudet, osteoporoosi, kalsiumaineenvaihdunnan sairaudet sekä umpieriterauhasten kasvaintaudit. Potilaiden tutkiminen, hoito ja seuranta pyritään toteuttamaan mahdollisimman pitkälle polikliinisesti. Hoidon tukena hyödynnetään jatkuvasti tietotekniikkaa ja teknisiä apuvälineitä (esimerkiksi verensokerimittareiden purkujärjestelmä ja jatkuva verensokeriseuranta). Poliklinikan sairaanhoitajat pitävät itsenäisiä hoitajavastaanottoja sekä konsultoivat ja neuvovat diabetesasioissa.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen tuen kehittyä alasi asiantuntijaksi. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Jatkossa sinun on myös mahdollista oman mielenkiintosi mukaan perehtyä reuma- ja infektiopoliklinikan toimintaan.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsotaan kokemus diabetespotilaiden hoitotyöstä. Myös diabeteksen hoidon täydennysopinnot luetaan eduksi.

Valitun on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/sisataudit

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Arja Harkio p. 044 717 6624 sekä apulaisosastonhoitaja Tiina Airaksinen, p. 044 717 2887, sähköpostiosoite on muodossa etunimi.sukunimi @kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb