Sairaanhoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Kärjen kortteerissa kehitetään psykososiaalisen asumisen ja muita yksilöllisen tuen palveluja. Sairaanhoitaja osallistuu palvelujen kehittämiseen ja suunnitteluun sekä toteuttaa yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaa. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden ohjauksesta, yksilöllisestä tuesta ja sairaanhoidollisista tehtävistä yhteistyössä moniammatillisessa tiimissä. Sairaanhoitajan tehtävänä on arvioida asukkaan psykososiaalista toimintakykyä hyödyntäen mm. ICF-pohjaisia työmenetelmiä ja toteuttaa asiakkaan kanssa yhdessä toimintakykyä tukevaa arjen kuntoutusta.

Laillistettu sairaanhoitaja 559/1994 5 §

Neuropsykiatrinen osaaminen sekä kokemus työskentelystä nuorten aikuisten kehitysvammaisten kanssa.

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista, Rokotukset/Tartuntatautilaki 48§:n mukainen rokotussuoja, Lääkärintodistus

Läs mer

http://www.eskoo.fi

vs. palveluesimies Sari Pisto 050 474 6803, sari.pisto.@eskoo.fi

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Kärjen kortteeri
Adress: Tupatie 38, 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.
Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Uusi tuki- ja osaamiskeskus valmistuu Eskoon vihreään kaupunginosaan keväällä 2019. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat myös moderneissa tiloissa Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.
Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.
Tule meille töihin!

Mer om arbetsgivaren