Sairaanhoitaja, Espoon keskuksen kotihoito - Esbo stad

Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, kuntouttava työote ja ennaltaehkäisevä toiminta.
Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Espoon kotihoidossa on käytössä Lifecare-asiakastietojärjestelmä, Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointiohjelma.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito (Suvela, Muurala, Kauklahti, Kalajärvi)
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, Love-lääkelupaa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja hoitoalasta, mutta ennenkaikkea postiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoon keskuksen toimipisteet sijaitsevat Tuomarilassa, Tuomarilantie 19( Suvela ja Muurala), Kalajärvellä , Ruskaniitty4 ja kauklahdessa , Hansakartano4 . Tällä hetkellä sijoitus tulisi olemaan Kauklahti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa kirsi Ojanen , kotihoidon ohjaaja p 043 8254790 , Koskinen Eija , aluevastaava p. 050 3019647 tai Tiina Suikki-Vainikka 050 5482793

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Espoon keskuksen kotihoito

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Tuomarilantie 19, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb