test

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala

Ansök senast  7.12.2023 15:45

Lämpimästi tervetuloa Espoon sairaalan Ortopediselle kuntoutusosastolle sairaanhoitajasijaisuuteen!

60-paikkaisella osastollamme hoidetaan ja kuntoutetaan aikuisikäisiä ortopedisiä, traumatologisia sekä geneerisiä potilaita. Toimintaamme ohjaavat potilaiden tarpeet sekä tiimissämme yhdessä sovitut periaatteet. Tähtäämme siihen, että potilaat pääsevät meille hoitoon ja kuntoutukseen nopeasti ja toisaalta kotiutuvat meiltä myös nopeasti sekä turvallisesti.

Tarjoamme sinulle osastolla monipuolisen sairaanhoitajan työnkuvan, jossa saat tehdä vaihtelevaa ja merkityksellistä työtä. Sairaanhoitajana vastaat potilashoidosta kokonaisvaltaisesti. Työyhteisömme on osaava ja kannustava. Tukea työhösi saat ammattitaitoisilta kollegoilta, moniammatilliselta tiimiltä ja osaston esihenkilöiltä. Työssä on laajat mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa ja oppia uutta, vaikkapa juuri ortopedian alueelta. Perehdytämme sinut sairaalan ja osastomme toimintatapoihin, työtehtävääsi sekä työssä käytettäviin välineisiin, laitteisiin ja järjestelmiin. Teemme myös tiivistä yhteistyötä HUSin erikoissairaanhoidon kanssa. Esimerkiksi osastolla kiertää kerran viikossa HUS Tukielin- ja plastiikkakirurgian tulosyksikön ortopedi.

Tehtävän aloitusajankohdasta voidaan neuvotella tilanteesi mukaan. Mikäli pystyt tekemään työtä vain osa-aikaisesti, voit silti jättää hakemuksen. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia, esimerkiksi joulun ja vuoden vaihteen ajalle tai pidemmäksi aikaa.

Jos sinulla on vielä opinnot kesken, voit opinnollistaa sairaanhoitajan sijaisuudessa tehdyn työn harjoitteluksi ammattikorkeakoulusi hyväksymällä tavalla. Selvitä mahdollisuus tähän oppilaitoksestasi ennen työsuhteen alkua.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, jaksotyö, 3-vuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.
Sairaanhoitajalla on LUVNissa kilpailukykyinen palkka: 2917,20 €/kk + lisät.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelija, jolla on suoritettuna 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti viimeistään koeaikana. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta. Osaat ottaa työtä tehdessäsi potilaan, omaiset ja työkaverit huomioon. Arvostamme myös aiempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja aiempaa sairaalassa työskentelyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Läs mer

https://www.luvn.fi/fi

Tehtävästä lisätietoja antaa
osastonhoitaja Susanna Mustonen
p. 0400 6366290
susanna.mustonen@luvn.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare