test

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Lämpimästi tervetuloa Espoon sairaalan Ortopediselle kuntoutusosastolle vakituiseksi sairaanhoitajaksi!

Potilaat tulevat 60-paikkaiselle osastollemme jatkohoitoon ja kuntoutukseen lähetteellä erikoissairaanhoidosta tai päivystyksestä. Osastolla hoidetaan pääasiassa murtumia ja muita tuki- ja liikuntaelinten vammoja, mutta myös geneerisiä potilaita. Osastolle voi tulla myös jatkohoitoa tarvitsevia potilaita ilman ortopedistä vammaa.

Tarjoamme sinulle osastolla monipuolisen sairaanhoitajan työnkuvan, jossa saat tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä. Työssä on laajat mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa ja oppia uutta, esimerkiksi ortopedian alueelta.

Sairaanhoitajana olet osa moniammatillista tiimiä, jossa jokaisen osaaminen ja rooli ovat tärkeitä. Tukea työhösi saat ammattitaitoisilta kollegoilta, moniammatilliselta tiimiltä ja osaston esihenkilöiltä. Perehdytämme sinut sairaalan ja osastomme toimintatapoihin, työtehtävääsi sekä työssä käytettäviin välineisiin, laitteisiin ja järjestelmiin. Teemme myös tiivistä yhteistyötä HUSin erikoissairaanhoidon kanssa. Esimerkiksi osastolla kiertää kerran viikossa HUS Tukielin- ja plastiikkakirurgian tulosyksikön ortopedi.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Tehtävän aloitusajankohdassa voidaan sopia tilanteesi mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, jaksotyö, 3-vuorotyö
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti viimeistään koeaikana.

Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta. Osaat ottaa työtä tehdessäsi potilaat, omaiset ja työtoverisi huomioon.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Susanna Mustonen
Osastonhoitaja
susanna.mustonen@luvn.fi
040-6366290

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan