Sairaanhoitaja, Espoon sairaala

Ansök senast  30.5.2024 15:45

Hae nyt! Espoon sairaalan päivystysosasto etsii kahta sairaanhoitajaa eri mittaisiin sijaisuuksiin. Liity mukaan iloiseen joukkoomme! Etsimme sekä valmistuneita sairaanhoitajia että loppuvaiheen opiskelijoita, jotka ovat valmiita tarttumaan haasteeseen.

Espoon sairaalan päivystysosasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa Espoon sairaalaa. Potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina. Tavoitteenamme on toimia akuutisti sairaiden ikäihmisten hoidon ja kuntoutuksen erityisosaajina. Toiminnan keskeisiä periaatteita ovat viiveetön diagnostiikka ja hoidon tarpeen määrittely, nopea hoidon ja kuntoutuksen käynnistyminen sekä nopea, tuettu kotiutus ja jatkohoitopaikan määrittely. Potilaslähtöisyys ja kuntoutumista edistävä työskentelytapa ovat toimintamme kulmakiviä laadukkaan sairaanhoidon lisäksi.
Sairaanhoitajana pääset työskentelemään ammattitaitoisen moniammatillisen tiimin jäsenenä ja vastaat omien potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Tarjolla on siis vastuullinen ja nopeatempoinen työ hyvässä tiimissä. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi akuuttihoidon parista, mutta jos olet vielä hoitajaurasi alussa, tarjoamme sinulle koulutusta ja mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti osaksi upeaa ja osaavaa joukkoamme.
Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, johon henkilökuntamme on erityisen tyytyväinen. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan ja työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin.


Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaalan päivystysosasto, Karvasmäentie 8, 02740 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija (yli 140 op)

- Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
- Voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista viimeistään koeaikana
- Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.
- Tehtävään valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.


Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, moniammatillisen työkulttuurin omaksumista ja ymmärrystä akuutisti sairastuneen geriatrisen potilaan hoidosta ja kuntoutuksesta. Meille myös työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja toivomme jokaisen työntekijän edistävän myönteistä työkulttuuria.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Hanna Tonteri (hanna.tonteri@luvn.fi, 0406369632) ja palveluvastaava Milla Karlsson (milla.karlsson@luvn.fi, 0401827157)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare