Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Espoonlahden kotihoito, kesätyö - Västra Nylands välfärdsområde

Sinä ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija (140 op). Hae nyt työyhteisöömme Espoonlahden kotihoitoon kesätyöhön . Tarjoamme eri pituisia sijaisuuksia vuosilomien ajaksi.
Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä hoitotyötä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista.

Työ kotihoidossa on lisäksi monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään: Ajokortti suotava.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kokemusta kotihoidon työstä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan .

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden kotihoito, Merikansantie 4 C
Työaika: 38,25/vko,jaksotyö.Tällä hetkellä työvuorot ovat aamuvuoroja.
Tehtävä on määräaikainen 29.5.2023 - 17.9.2023.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Kotihoidon ohjaaja Riitta Mäkinen puh.0505481293 ja kotihoidon ohjaaja Jonna Juntunen puh.0405069457

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen kotihoidon palvelut, Espoon kotihoidon palvelut, Espoonlahden kotihoito

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Merikansantie 4 C, 02320 Espoo

Rekommenderade jobb