Sairaanhoitaja, gastroenterologian poliklinikka

Sairaanhoitaja, tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu. Gastroenterologian poliklinikka etsii sairaanhoitajaa/avannehoitajaa sijaisuuteen. Meillä voit syventää osaamistasi moniammatillisessa huipputiimissä. Sijaisuus alkaa heti/mahdollsimman pian ja päättyy 31.8.2021. Sijaisuus kuitenkin tästä vielä jatkuu.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään moniammatillisesti. Työ on monimuotoista potilasvastaanottoa ja toimenpiteissä sekä tähystyksissä avustamista.

Eduksi katsotaan kokemus vatsaelinkirurgisen potilaan hoidosta, poliklinikkatyöskentelystä ja hyvä ruotsin kielen taito.

Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mervi Kinnunen, mervi.kinnunen@tyks.fi, p. 02 313 0325.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 3 Vatsaelinkirurgian ja urologian klinikka, TO3B Vatsaelinkirurgia
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats