Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Gastrokirurgia - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kirurgian osaamiskeskuksessa on haettavana kolme (3) sairaanhoitajan toimea, joiden alkusijoituspaikkana on Gastrokirurgian osasto (2205).

Kirurgian osaamiskeskus vastaa vatsaelinkirurgian, urologian, plastiikkakirurgian ja rintarauhaskirurgian palveluista Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistamme ovat mm. robottikirurgia, tähystyskirurgia ja lihavuuden kirurginen hoito.

Gastrokirurgia toimii urologian kanssa yhteisellä vuodeosastolla. Gastrokirurgian osastolla hoidetaan vatsaelinkirurgisia päivystyspotilaita sekä kutsuttuna suunniteltuun leikkaukseen, toimenpiteeseen tai tutkimukseen tulevia potilaita. Urologialla hoidetaan miesten ja naisten virtsaelinten sairauksia sekä miesten sukuelinten sairauksia. Hoitajat ovat perehtyneet molempien erikoisalojen potilaiden hoitoon.

Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön. Pääset työskentelemään huippuporukassa ja kehittämään ammattitaitoasi kirurgisten potilaiden hoidossa sekä akuuteissa että vaihtuvissa tilanteissa. Perehdytämme sinut työtehtäviisi huomioiden henkilökohtainen osaamisesi ja työkokemuksesi. Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2695,35 €/kk. Lisäksi maksetaan KYSin periaatteiden mukainen rekrytointilisä (100 €).

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus kirurgisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Toimivalinnassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kirurgia/vatsaelinkirurgia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Kristiina Korhonen, p. 044 717 6805 tai ylihoitaja Auli Luostarinen, p. 044 717 2604. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb