Skip to main content
test
Sairaanhoitaja Haminan terveysasema - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tule töihin Haminan terveysasemalle ammattitaitoiseen ja monialaiseen työyksikköön. Haminan terveysasema on erittäin kehitysmyönteinen työyhteisö, missä kehitämme toimintaamme yhä sujuvammaksi ja nykyaikaisemmaksi. Toivomme sinulta hyvää organisointi- ja priorisointikykyä sekä itsenäistä päätöksentekoa. Myös hyvät vuorovaikutus-ja tiimityötaidot ovat eduksesi. Terveysasematyössä tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vahvaa osaamista hoidontarpeenarvioinnista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille. Noudatamme valinnassa 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iina Hirvilahti
iina.hirvilahti@kymsote.fi
puh: 040 773 2694

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49400 Hamina

Rekommenderade jobb