Sairaanhoitaja (Harjuhovin palvelutalo, Jyväskylä) määräaikainen 

Ansök senast  6.6.2024 15:45

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme Harjuhovin palvelutaloon! 

Haemme määräaikaiseen tehtävään 31.12.2025 asti
  

SAIRAANHOITAJAA  
  

Harjuhovin palvelutalo sijaitsee Vaajakoskella, hyvien liikenneyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoitoa ikääntyville vanhuksille. Vuoden 2024 alusta tarjoamme myös yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Meille tärkeätä on tukea asukkaan arkiliikkumista, toimintakykyä ja sosiaalisia kontakteja. 

Sairaanhoitajana vastaat hoitotyön asiantuntijan roolissa asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, toimien koko tiimin tukena sairaanhoidollisissa asioissa. Työ sisältää vastuuta lääkehoidosta ja pitkäaikaissairauksien seurannasta, arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä. Saattohoito on myös tärkeä osa arkea.

Työ on jaksotyötä ja aamuvuoropainotteista 2-vuorotyötä. Käytämme autonomista työvuorosuunnittelua, jossa pystyy vaikuttamaan omiin työvuoroihin.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti.  Odotamme sinulta itsenäistä ja innostunutta työotetta. Voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen. Arvostamme tekijää, joka tekee työtänsä suurella sydämellä    

 ----------------------------------------------------------------------------------

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.  Tehtävässä edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. 

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  
Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anneli Puskala

palveluvastaava

p. 0400 974906 

anneli.puskala@hyvaks.fi  

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!