Skip to main content
test
Sairaanhoitaja Harjuhovin yksikköön - Jyväskylän kaupunki

Haemme Harjuhovin palvelutalon yksikköön

S A I R A A N H O I T A J A A

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävä on jaksotyötä ja osittaista kaksivuorotyötä aamuvuoropainotteisesti.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu laaja-alainen asiakas- ja hoitotyö moniammatillisissa tiimeissä. Pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä missä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä palveluohjaaja. Keskeisiä periaatteita kaikessa toiminnassamme on ennaltaehkäisevä toiminta, kuntouttava työote, sekä yhteistyö ja näiden varmistaminen panostamalla yksilölliseen asiakas- ja palveluohjaukseen. Painotamme työyhteisössämme ja asiakastyössämme kuntouttavaa näkökulmaa arjen toiminnoissa. Työpäivät ja työtilanteet ovat vaihtelevia, ja haemmekin sairaanhoitajia, jotka ovat valmiita ei-rutiininomaiseen nopearytmiseenkin työskentelyyn hyvän ammattitaidon, luovuuden ja mielikuvituksen keinoin, unohtamatta hyvää huumorintajua. Meillä on mukavat työkaverit ja työyhteisön tukea löytyy.

Harjuhovin palvelutalo sijaitsee Vaajakoskella, hyvien liikenneyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista asumista ja hoitoa muistisairaille vanhuksille.

Tarjoamme sinulle:
- Vastuullisen ja merkityksellisen työn
- Hyvän perehdytyksen työhön
- Moniammatillisen ja -muotoisen työyhteisön, jossa työntekijän osaamista ja persoonallisuutta arvostetaan ja ideoita kuunnellaan
- Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia
- Jyväskylän kaupungin monipuoliset henkilöstöedut
- Työterveyshuollon
- Kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus yli 6kk mittaisissa työsuhteissa.

Toivomme sinulta:
- Sairaanhoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa
- Kykyä ja halua tehdä työtä ikääntyneiden parissa
- Positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anneli Puskala, puh. 0400 974906
Rekrytointiasiantuntija Saga Lampinen, puh. 050 477 0557
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb