Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Hasa:n kuntoutusosasto V3 - Tampereen kaupunki

Hatanpään puistosairaalan osasto V3 on profiililtaan perusterveydenhuollon yleislääketieteen sairaala- ja kuntoutusosasto. Osastolla hoidetaan kirurgisia, sisätautisia, neurologisia ja syöpäpotilaita, sekä saattohoitopotilaita. Lisäksi toteutetaan päihdepotilaiden alkokatkoja. Potilaat tulevat hoitoon jatkohoitokoordinaattorien osoittamina erikoissairaanhoidon osastoilta Tampereen yliopistollisesta sairaalasta, Acuta-ensiavusta tai selviämisasemalta. Potilaita ohjautuu osastolle myös suoraan kotoa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hatanpään puistosairaalan kuntoutusosastolle V3. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajan tehtävät kuntoutusosastolla.

Kelpoisuutena Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotesuoja.

Lisäksi edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV) hyväksyttyä suorittamista, IV-lupaa, lääkehoidon perusteita (LOP), ABO-lupaa (verensiirto), rokotuslupaa ja PKV-lääkelupaa.

Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi tai osastonhoitaja Veera Korpela, puh. 041 730 7898, veera.kj.korpela@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 12.10.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi tai osastonhoitaja Veera Korpela, puh. 041 730 7898, veera.kj.korpela@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Hatanpään sairaala, Hasa:n kuntoutusosasto V3

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb