Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Helmiina - Keravan kaupunki

Tulisitko antamaan merkittävän työpanoksesi keravalaisten avuksi osana hoivaosasto Helmiinaa?

Haemme joustavaa ja innostunutta sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 22.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tehtävät sijoittuvat hoivaosasto Helmiinaan. Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asiakas-/ ja asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 2-vuorotyötä.

Sairaanhoitajana vastaat itsenäisesti tai tiimissä hoivaosaston asukkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta asukaslähtöisestä hoidon toteuttamisesta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Lisäksi olet mukana luomassa ja mahdollistamassa asukkaillemme virikkeellistä ja merkityksellistä arkea. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, jonka vastuulla on erityisesti huolehtia asukkaan hoidosta ja hyvinvoinnista. Toivomme myös vahvaa sitoutumista asukaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme. Työssä pääset myös ohjaamaan ja neuvomaan asukkaita ja omaisia sekä perehdyttämään tarpeen mukaan opiskelijoita ja uutta henkilöstöä.

Olethan koulutukseltasi sairaanhoitaja tai opiskelemassa sairaanhoitajaksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä ja joko ammatillista tai harrastuksissa hankittua osaamista kuntouttavan virike- ja päivätoiminnan toteuttamiseksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Sitoutuminen asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme on eduksi tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Työnantajana tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään. Ympäriltäsi löydät osaavan, innostuneen ja tulevaisuussuuntautuneen ammattilaisten joukon, joka tukee sinua sekä tehtäväsi menestyksekkäässä hoitamisessa että oman osaamisesi kartuttamisessa. Työympäristönä olemme viihtyisä ja monipuolinen työpaikka. Ammattitaitonsa kehittämisestä innostuneelle työntekijälle tarjoamme mahdollisuuden kasvaa tehtävien ja vastuiden mukana huippu-osaajaksi. Ammattitaidon pitkäjänteiseen kehittämiseen suhtaudumme positiivisesti.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valmistuneiden valittujen on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Noudatamme tehtävän täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 26.8.2022 kello 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan aikana sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Mervi Räisänen-Vehviläinen, esimies Hoivaosasto Helmiina, mervi.raisanen-vehvilainen@kerava.fi. p. 040 318 3377
Janica Manninen, apulaisosastonhoitaja Hoivaosasto Helmiina, janica.manninen@kerava.fi, 040 318 4115

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaista yhteistyön tekemisen muotoja. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Metsolantie 2 A, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb