test

Sairaanhoitaja, Helpperi-tiimi

Hakuaika päättyy  1.2.2023 23:59

Sairaanhoitajan toimi, lasten, nuorten ja perheiden mielenterveys- ja päihdepalveluissa, Helpperi-tiimissä.

Haemme innokasta ja pirteää sairaanhoitajaa ammattitaitoiseen Helpperi-tiimiin, joka tarjoaa lyhytaikaista, varhaisen vaiheen tukea 12-17-vuotiaille nuorille.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluvat nuoren tilanteen arviointi, nuoren yksilölliset keskustelutukikäynnit, palveluohjaus, vanhempainohjanta sekä ryhmien ohjaaminen yhdessä työparin kanssa. Helpperi-tiimiin kuuluvat lisäksesi kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa. Helpperi-tiimi tekee monialaista yhteis- ja verkostotyötä mm. oppilashuollon ja nuorisotiimin kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa sekä mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisesti lasten ja nuorten ja heidän perheidensä hoidollista tukea. Edellytämme sinulta itseohjautuvaa, aktiivista ja joustavaa työotetta sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa. Kokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme ryhmätyönohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Katsomme eduksi psykiatrisen sairaanhoitajan koulutuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevasta työtehtävästä? Ota yhteyttä lasten, nuorten ja perheiden mielenterveys- ja päihdepalvelujen esihenkilö Mia Walleniukseen mia.wallenius@pirha.fi

Hakuaika päättyy 1.2.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Ota yhteyttä lasten, nuorten ja perheiden mielenterveys- ja päihdepalvelujen esihenkilö Mia Walleniukseen mia.wallenius@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan