test

Sairaanhoitaja, Heräämö, KYS

Ansök senast  26.12.2022 15:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai terveydenhuoltoalan opiskelija! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme sijaisuuksiin sairaanhoitajia ja/tai sairaanhoidon opiskelijoita tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Heräämö- ja vastaanotto-kotiutusyksikköön, nyt ensisijaisesti heräämöön, Hoitotyön palvelut 7-osaamisalueelle.

KYSissä tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Heräämö on 50-paikkainen valvontayksikkö, johon on keskitetty koko postoperatiivinen heräämöhoito. Yksikössä hoidetaan potilaita lapsista iäkkäisiin, jotka tarvitsevat valvontahoitoa leikkauksen tai radiologisten toimenpiteiden jälkeen. Heräämössä hoidetaan myös HERKO-potilaita, jotka jäävät toimenpiteen jälkeisen yön yli heräämöön ja kotiutuvat leikkauksen jälkeisenä aamuna. Heräämöhoitajan työ sisältää potilaan kokonaisvaltaista elintoimintojen tarkkailua, neste- ja lääkehoitoa sekä kivunhoitoa leikkauksen/toimenpiteen jälkeen.

Vastaanotto-kotiutusyksikön kautta tulee yli 90 % kaikkien erikoisalojen elektiivisistä, leikkaushoitoa tarvitsevista potilaista toimenpidepäivän aamuna. Potilaat valmistellaan toimenpidettä varten sekä mahdollisesti esilääkitään. Päiväkirurgiset ja HERKO-potilaat kotiutetaan yksikön kautta.

Hoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Arvostamme yhteistyö- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä. Työ on 3-vuorotyötä. Katso millaista on työskennellä heräämössä: https://vimeo.com/667168515/37b6ddf6f1

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Opiskelija: kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 170 opintopistettä (ammattiin johtavista opinnoista) ja näiden tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palvelupäällikkö Eija Kyyrönen, p. 044 717 2920, eija.kyyronen(at)kuh.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare