Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, hoitologistikko - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei, sinä hoitotyön ammattilainen, kiinnostaako sinua leikkausyksiköiden logistiikka ja sen kehittäminen! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään moniammatilliseen tiimiin.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian osaamiskeskuksessa on haettavana sairaanhoitajan/hoitologistikon toimi. Toimen alkusijoituspaikkana on Tukielinkirurgian leikausyksikkö.

KYSin leikkausyksiköiden tavoitteena on tarjota laadukkaita anestesia- ja leikkauspalveluja potilaslähtöisesti ja oikea-aikaisesti. Leikkaustoimintaa tehdään Tukielinkirurgian, Pehmytosa- ja aistinelinkirurgian sekä Neuro- ja sydänkeskuksen yksiköissä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoitologistiikan palveluiden tuottaminen kaikkiin leikkausyksiköihin ja työskentelet kiinteästi toisen hoitologistikon ja hankintayksikön kanssa. Hoitologistikon tehtäviin kuuluu yhteistyö eri toimijoiden kanssa, kilpailutuksiin osallistuminen (mm. koekäyttöjen järjestäminen), varastojen ja materiaalien hallinta sekä tilausprosessiin osallistuminen. Sairaanhoitaja/hoitologistikko kehittää hoitotyön laatua magneettisairaala-mallin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä tukee henkilöstöä lean-ajatteluun ja jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja monipuolisessaa työyhteisössä. Perehdytämme sinut tehtävään huomioiden henkilökohtainen osaamisesi ja työkokemuksesi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2642,50 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus perioperatiivisesta hoitotyöstä sekä hoitologistikon lisäopinnot katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan hyviä tietoteknisiä taitoja, oman työn organniointia ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Valitun on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme KYSIssä ja Kysterissä Tartuntatautilainen 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asialas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Toimivalinnassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/anestesiatoiminta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Eija Kastelli, p. 044 717 4214 ja ylihoitaja Auli Luostarinen, p. 044 717 2604. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb