Sairaanhoitaja, hoitotyön palveluyksikkö

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen hoitotyön palveluyksikköön Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.10.2021 asti. Työskentelet pääsääntöisesti keuhkosairauksien vuodeosastolla. Työ on kolmivuorotyötä.

Keuhkosairauksien osastolla tutkitaan ja hoidetaan keuhkopotilaita, joiden tila vaatii sairaalahoitoa tai -tutkimuksia. Työtä tehdään moniammatillisesti. Osastolla tehdään mm. keuhkoputken tähystyksiä ja muita pienempiä toimenpiteitä. Yleisimpiä osastolla hoidettavia sairauksia ovat astma, keuhkoahtaumatauti, keuhkokuume, keuhkosyöpä, uniapnea, sarkoidoosi ja tuberkuloosi. Osastolla hoidetaan myös koronaviruspotilaita.

Perushoito, potilaan ohjaus, erilaisten keuhkosairauksien oireiden seuranta ja toimintakyvyn ylläpitoa tavoitteleva työote ovat yksikössä keskeisessä asemassa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön palveluyksikön va osastonhoitaja Mari Rajanummi
puh. 044 719 5311, mari.rajanummi@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Hoitotyön palveluyksikkö
Osoite: Keskussairaalankatu 7, Lahti, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!