Sairaanhoitaja #hoitotyönykkösketjuun - Riihimäen kaupunki

Sairaanhoitaja, tule itsenäiseen, vaativaan ja liikkuvaan työhön Riihimäen kotihoitoon.

#hoitotyönykkösketjuna tunnetussa Riihimäen kotihoidossa työkaverina sinulla on iso joukko tosi taitavia hoiva-avustajia ja hoitajia, niin sairaan-, kuin lähi-. :) Pääset oppimaan paljon uutta ja pääset käyttämään laajasti jo kertynyttä osaamistasi. Saat kiitosta ja arvostusta panoksestasi ja pääset osallistumaan kaikkeen kehittämiseen.

Työnantaja odottaa sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, myös tässä keväällä valmistuneet huomioidaan. Työkokemus on suotavaa, mutta kaikkein tärkeintä on hyvä palveluasenne asiakkaita kohtaan, kuntoutusmyönteisyys ja into sekä itsenäiseen-, että tiimityöhön.

Tehtävään valitut ohjataan työterveyshuollon työhöntulotarkastukseen johon kuuluu huumausainetestaus ja tartuntautilain §48 mukainen rokotussuojan päivittäminen tarpeen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Pistäppä ripsakkaan virtuaalipaperit sisään osoitteessa www.kuntarekry.fi . Hakijoita haastatellaan ja valinta voidaan tehdä jo hakuajan kuluessa. Jos mitä vaan kysyttävää tulee mieleen niin ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jenna Seppälä
050 538 7965
jenna.seppala@riihimaki.fi
Tiia Heinonen
050-5387294
tiia.heinonen@riihimaki.fi
Sanna Lukkari
040-3304984
sanna.lukkari@riihimaki.fi
Janne Yrjölä
040 664 5609
janne.yrjola@riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Eteläinen asemakatu 4 a, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb