Sairaanhoitaja / Horisontti

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa vakituiseen virkaan mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisonttiin.

Huom! Aikaisemmassa haussa 6.-20.2.2020 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti on Vaasan sosiaali- ja terveystoimen alaisuudessa toimivan Aikuisten sosiaali- ja hoitopalvelut palvelualueen alainen yksikkö. Horisontti tuottaa matalan kynnyksen palveluna hoidollisia ja terapeuttisia mielenterveys- ja riippuvuuspalveluita aikuisväestölle. Yksikössä työskentelee moniammatillinen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunta. Yksikön lääketieteellisestä työstä vastaavat yksikössä toimivat aikuispsykiatriaan ja päihdelääketieteeseen erikoistuneet lääkärit. Yksikön palvelukielet ovat suomi ja ruotsi ja tarvittaessa myös englanti.

Sairaanhoitajan työnkuvaan yksikössä kuuluu asiakkaiden kanssa tehtävä yksilökohtainen hoitotyön asiantuntijuuteen ja erilaisten terapeuttisten menetelmien käyttöön perustuva työ. Työtehtävät sisältävät palvelun- ja hoidontarpeen arviointia ja tukikeskusteluja. Tarvittaessa työtä tehdään myös asiakkaan perheen ja muiden läheisten kanssa ja yhteistyöverkosto on laaja. Työ sisältää ajanvaraukseen perustuvan asiakastyön lisäksi myös virka-aikana yksikössä toteutettavaa päivystystyötä. Lisäksi työhön voi sisältyä erilaisten ryhmien vetämistä.

Edellytämme työkokemusta mielenterveys- tai päihdetyöstä, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Arvostamme kehittämismyönteistä asennetta ja erilaisten terapeuttisten menetelmien hallintaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osaavassa, ammattitaitoisessa ja vuorovaikutteisessa asiantuntijatiimissä ja hyvän johtamisen työsi tueksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Tehtäväkohtainen palkka on 2 414,66 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava ohjaaja Jaana Kurki puh. 040 6581 042

Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.