Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Houtskarin terveysasema - Pargas stad

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan SAIRAANHOITAJAN toimen Houtskarin lääkärinvastaanottoon 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme tiimimme itsenäisestä työstä pitävää sairaanhoitajaa. Keskeiset työtehtävät koostuvat saariston pienen terveysaseman monipuolisista työtehtävistä. Niihin sisältyy sairaanhoitajan tehtävät ajanvarausvastaanotolla sekä hoidontarpeenarviointi puhelimessa tai vastaanotolla.

Sinulla on hyvät kliiniset taidot, ja sinulla on LOVe voimassa. Työkokemus vastaavista tehtävistä terveysasemalla katsotaan eduksi. Työ edellyttää joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Ennen kaikkea sinulla on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Työsi on päivätyötä.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän palkka on 2602,01€.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot ja lisätiedot tehtävään liittyen
Hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist puh. 040 488 5503
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 450153. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 30.6.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Riggosintie 2 A, 21760 Houtskari

Rekommenderade jobb