Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, HPA 4, Psykiatria - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen.

Meillä KYSissä psykiatrian osaamisalueella on tarjolla sinulle kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajia sijaisuuksiin nuorisopsykiatrian akuuttiosastolle (2740) ja tutkimus- ja hoito-osastolle (2704) Hoitotyön palvelut 4 - alueelle. Nuorisopsykiatrian osastot tarjoavat erikoissairaanhoidon osastohoito-palveluita 14-17-vuotiaille nuorille, joilla on vakavia psyykkisiä ongelmia sekä toimintakyvyn vakava alenema. Nuorisopsykiatrian yksikköön tulee potilaita Pohjois-Savon sairaanhoitopiiristä sekä KYSin erityisvastuualueelta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka nuorisopsykiatrian osastoilla on 2612,79 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa. Valitun henkilön on ennen tehtävässä aloittamista toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan henkilön löytyessä.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria/aikuispsykiatria

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palvelupäällikkö Tiina Väänänen, p. 044 717 9905, tiina.vaananen(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.


Osoite: Puijonsarventie 60, 70260 Kuopio

Rekommenderade jobb