Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään terveysasema (7kk) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Hyvinkään terveysaseman vastaanotossa on hoitovapaan sijaisuus ammattitaitoiselle hoitajalle. Työ tarjoaa vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä moniammatillisessa tiimissä!

Työtehtäviin sisältyy perusterveydenhuollon asiakkaiden hoito, hoidon tarpeen arviointi puhelimitse, sähköisesti, etävastaanotoilla ja tarvittaessa myös vastaanotoilla. Työtä tehdään tiimimallissa. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos. Asiakaskeskeisyys, terveyden edistäminen, omahoidon palvelut, etävastaanotot sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus ovat palveluissamme keskeisessä osassa ja arvostamme kehitysmyönteisyyttä. Työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattipätevyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi

Keusote on koulutusmyönteisen, koko ajan kehittyvä organisaatio, jonka kautta saat Eazybreak lounas- ja kulttuuriedun, mahdollisuuden kuntien liikuntapaikkojen käyttöedun sekä vuoden 2022 aikana saapuva laaja työterveyshuolto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 24.1.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2646,07 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätietoja antavat hoitotyön esimiehet Sari Saloranta, puh. 050 497 8888, sari.saloranta@keusote.fi ja Marjo-Riitta Vanhanen, puh. 050 497 1140, marjo-riitta.vanhanen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 14.00.

  • kontaktoimme hakijoita hakuaikana ja mahdollisesti teemme haastatteluja.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb