Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (ID 8132) - Eteva kuntayhtymä

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

Haemme sairaanhoitajaa Askolan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rekrytointipalkkiomahdollisuus: maksamme 1000 € vakituisesta työsuhteesta ja 500 € yli 4 kk:n määräaikaisesta työsuhteesta.

Tuotamme asumispalveluita mm. kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille, jotka tarvitsevat tukea omaan elämäänsä ja asumiseen liittyvissä asioissa mm. osallisuuden tukemiseen, mielekkääseen toimintaan, erilaisiin arjen haasteisiin, päätöksen tekoon ja elämän hallintaan. Osalle asiakkaista tuotetaan tarpeen mukaan päiväaikaisen toiminnan palveluita asumisessa. Askolassa on päiväaikaisen toiminnan ja asumispalveluiden kokonaisuus.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden tarvitsemaa tukea yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa sekä tukemaan ja varmistamaan lääkehoidon osaamista alueen yksiköissä. Noudatamme jaksotyöaikaa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Ilahdumme kuitenkin kehitysvamma-alan kokemuksesta ja siitä, jos sinulle on mielenterveys- ja autismityö jo tuttua.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Mikkola, puh. 040 304 7118 (Askola 1).

Hakuaika on 2.3. - 29.6.2022 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.


AVAINSANAT sairaanhoitaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Pirjo Mikkola, puh. 040 304 7118 (Askola 1).

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb