Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (ID 9296) - Eteva kuntayhtymä

Etevan kehitysvammapsykiatrisissa erityispalvelussa olet osa moniammatillista työyhteisöä ja teet tiimityötä, jolla tuetaan kehitysvammaisten asiakkaiden arkea ja työskennellään haastavissa asiakastilanteissa heidän tulevaisuutensa palveluiden mahdollistamiseksi. Toimintayksiköt sijaitsevat Keravalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Asiakastyö on mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista.

Tule mukaan moniammatilliseen erityistason kehitysvamma-alan työhön!

Rekrytointipalkkiomahdollisuus 31.8. asti: maksamme 1000 € vakituisesta työsuhteesta ja 500 € yli 4 kk:n määräaikaisesta työsuhteesta.

Haemme sairaanhoitajaa Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajan työkuva on tuoda psykiatrista ja somaattista hoitotyön osaamista erityishuollon asiakkaiden hoito- ja ohjaustyöhön. Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista tiivistä työryhmää. Asiakastyön on arvioivaa, havainnoivaa ja kuntouttavaa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen työskentelystä erityisryhmien tai psykiatristen asiakkaiden kanssa.

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 2 770,69 e/kk, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Niskavuori p.040 304 8218.

Hakuaika on 27.7. - 31.8.2022 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.


AVAINSANAT: sairaanhoitaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Sanna Niskavuori p.040 304 8218.

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb