Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: ihotautien poliklinikka, Joensuu; määräaikainen (id6382) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Ihotautien poliklinikalla erikoissairaanhoidossa, Joensuussa, on haettavana 3.7.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus ajalle 1.8.2022 - 31.12.2022

Työ on osa-aikainen 2-3 pv/vko.

Työtehtävinä alkuvaiheessa on pääsääntöisesti lääkärien työparina työskentely sekä siihen liittyvät työtehtävät, kuten esimerkiksi toimenpiteissä avustaminen, näytteiden ottoja sekä potilasohjaukset. Ihokeskus tarjoaa monipuolisia ammatillisia kehittymisen mahdollisuuksia.

Arvostamme aktiivista oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta poliklinikka työstä ja ihotautien tuntemusta. Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen työhön sekä mukavan työyhteisön ja tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (599/1994) 5 §:n mukainen laillistus ja lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkka 2595 euroa / kk.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (Sote-sopimus) mukaisesti.

Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa: Päivi Pietarinen, paivi.pietarinen@siunsote.fi p. 050 3878366

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 15.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6382
  • 16.6.2022 - 3.7.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb