Sairaanhoitaja (Ihotautien vastaanotto) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Sairaanhoitaja (Ihotautien vastaanotto) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Haemme ESSOTE:n dynaamiseen joukkoon kahta ihotautipotilaiden hoidosta kiinnostunutta sairaanhoitajaa Ihotautien vastaanotolle. Toinen tehtävistä on toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhteinen tehtävä ja toinen on määräaikainen työsuhde ajalle 26.8.2019-31.5.2020.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, haasteellisen ja kehittyvän työympäristön. Meillä on hyvä työyhteisö ja Sinulla on mahdollisuus kehittyä ihotautienhoitotyön asiantuntijaksi. Jos Sinulla on aiempaa kokemusta ihotautien hoitotyöstä, katsomme sen eduksesi. Olemme motivoituneita ja kehittämismyönteisiä, jos Sinäkin olet, tule joukkomme!

Sairaanhoitajan tehtävien hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua äkillisesti muuttuviin tilanteisiin.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka saa laadukasta, oikea-aikaista, yhdenvertaista ja tasapuolista hoitoa ja kohtelua. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua itsensä ja työyhteisön kehittämiseen.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.
Ilmoita hakemuksessasi kumpaa tehtävää ensisijaisesti haet.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Apulaisosastonhoitaja Johanna Kaurio, puh. 040 359 6576, johanna.kaurio@essote.fi
Osastonhoitaja Marju Sensio, puh. 044 351 2576, marju.sensio@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren