Sairaanhoitaja, ikääntyneiden palvelut

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 8.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tehtävä on Pirkkalan yhteistoiminta-alueella ja sijoittuu palvelussuhteen alkaessa Vesilahden ikääntyneiden asumis- ja hoivapalveluihin.

Sairaanhoitaja osallistuu yhteistyössä muun henkilöstön kanssa laadukkaan ja kuntouttavan hoitotyön toteuttamiseen ja hänellä on mahdollisuus vaikuttaa asiakastyön ja työtapojen kehittämiseen. Sairaanhoitaja jakaa ammattitaitoaan ja osaamistaan laajemminkin työyhteisön käyttöön. Tavoitteena on ikääntyneiden toimintakyvyn ja hyvinvoinnin kokonaisvaltainen edistäminen asiakkaan omia voimavaroja hyödyntäen ja hänen osallisuuttaan tukien. Työhön sisältyy tiivis yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa.

Edellytämme tietoa ja kokemusta ikääntyneiden hyvinvoinnin, elämänlaadun ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta edistämisestä. Työtehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, vastuullisuutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme osaamista muistisairauksien hoidosta ja muistisairaiden asiakkaiden kohtaamisesta. Tietämys ja kokemus RAI-arviointien hyödyntämisestä asiakastyön suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa katsotaan hakijan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Haastattelemme jo hakuaikana. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaikaa on jatkettu 12.3.2021 saakka.

Tutustu työnantajaan

hoivatyön esimies Päivi Mäkelä, puhelin: 050 401 7117, sähköposti: paivi.makela2@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka