Sairaanhoitaja, ikäihmisten palvelut Ruovesi

Sairaanhoitaja, ikäihmisten palvelut Keiturin Sote (Ruovesi)

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään ikäihmisten palveluja.

Olemme kehittymismyönteinen ja nuorekas sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta, uudistumishaluista sairaanhoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka ikäihmisten yksiköt Ruovedellä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, joten pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto). Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteli. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Kysy lisää ja jätä hakemuksesi. Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä.
Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Osastonhoitaja (Kotiranta) Sari Ahvenjärvi, sp. sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi, p. 044 787 1241
tai
Henkilöstöpäällikkö Helena Mattsson, sp. helena.mattsson@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi
http://www.keiturinsote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja (Kotiranta) Sari Ahvenjärvi, sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi, p. 044 787 1241
Henkilöstöpäällikkö Helena Mattsson, helena.mattsson@keiturinsote.fi

Keiturin Sote Oy
Osoite: Pöytäniementie 175, 34600 Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme myös tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.