test

Sairaanhoitaja (Iltatähti, Korpilahti)

Ansök senast  24.4.2024 15:45

Sykkiikö sydämesi ikääntyvien parissa työskentelylle ja merkittäville asukaskohtaamisille?

Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan yhteistä työarkea kanssamme lämminhenkiseen Korpilahden Iltatähden yksikköön. Etsimme lisävahvistuksia työyhteisöömme ja meillä olisi vakituinen paikka auki

SAIRAANHOITAJALLE

Iltatähti sijaitsee Jyväskylässä, Korpilahden keskustan tuntumassa ja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille idyllisessä miljöössä. Yksikössä on 32 asukaspaikkaa.

Sairaanhoitajana vastaat hoitotyön asiantuntijan roolissa asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, toimien koko tiimin tukena sairaanhoidollisissa asioissa. Työ sisältää vastuuta lääkehoidosta ja pitkäaikaissairauksien seurannasta, arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä. Saattohoito on myös tärkeä osa arkea.

Työ on jaksotyötä ja aamuvuoropainotteista 2-vuorotyötä. Käytämme autonomista työvuorosuunnittelua, jossa pystyy vaikuttamaan omiin työvuoroihin. Meillä on ihanat asukkaat ja mukava työilmapiiri, jossa huumori kukkii!

Toivomme, että olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä ja sinulta löytyy kokemusta muistisairaiden asukkaiden hoitamisesta. Sairaanhoitajan työssä tarvitaan sekä tiimi- että yksintyöskentelytaitoja. Arvostamme tekijää, joka tekee työtänsä suurella sydämellä ja kuntouttavalla työotteella ja tuo luovuutta mukanaan.

Tarjoamme mahtavan työyhteisön lisäksi mm. osaamista edistäviä koulutuksia ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa Iltatähteen!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jaana Tolmunen

palveluvastaava

p. 014 266 3854

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare