Sairaanhoitaja (Iltatähti, Korpilahti)

Ansök senast  4.6.2024 15:45

Sykkiikö sydämesi ikääntyvien parissa työskentelylle ja merkittäville asukaskohtaamisille?

Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan yhteistä työarkea kanssamme lämminhenkiseen Korpilahden Iltatähden yksikköön. Etsimme lisävahvistuksia työyhteisöömme ja meillä olisi vakituinen paikka auki

SAIRAANHOITAJALLE

Iltatähti sijaitsee Jyväskylässä, Korpilahden keskustan tuntumassa ja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille idyllisessä miljöössä. Yksikössä on 32 asukaspaikkaa.

Sairaanhoitajana vastaat hoitotyön asiantuntijan roolissa asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, toimien koko tiimin tukena sairaanhoidollisissa asioissa. Työ sisältää vastuuta lääkehoidosta ja pitkäaikaissairauksien seurannasta, arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä. Saattohoito on myös tärkeä osa arkea.

Työ on päivätyötä. Meillä on ihanat asukkaat ja mukava työilmapiiri, jossa huumori kukkii!

Toivomme, että olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä ja sinulta löytyy kokemusta muistisairaiden asukkaiden hoitamisesta. Sairaanhoitajan työssä tarvitaan sekä tiimi- että yksintyöskentelytaitoja. Arvostamme tekijää, joka tekee työtänsä suurella sydämellä ja kuntouttavalla työotteella ja tuo luovuutta mukanaan.

Tarjoamme mahtavan työyhteisön lisäksi mm. osaamista edistäviä koulutuksia ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa Iltatähteen!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tavoitettavissa 26.5.24 saakka:

Jaana Tolmunen

palveluvastaava

p. 014 266 3854

jaana.tolmunen@hyvaks.fi

-

27.5.2024 eteenpäin:

Vastaava sairaanhoitaja Tiina Hartikainen

p. 050 311 8309

tiina.hartikainen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare