Sairaanhoitaja, infektio- ja ihotaut. os.

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Tyksin infektio- ja ihotautien osasto etsii kahta sairaanhoitajaa sijaisuuksiin. Toinen sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin kolme kuukautta ja toinen on ajalle 15.10.2020 - 31.5.2021 ja voi jatkua pidempäänkin.

Infektio- ja ihotautien osastolla on yhteensä 23 potilaspaikkaa. Hoitohenkilöstö toimii yhdessä molemmilla erikoisosaamisalueilla. Osasto sijaitsee T-sairaalassa Turussa. Tyypillisiä osastolla hoidettavia infektioita ovat septiset yleisinfektiot, meningiitit, pneumoniat, iho- ja pehmytosainfektiot ja erilaiset virusinfektiot sekä hiv/aids. Ihotaudeista tyypillisiä ovat haavauttavat ihotaudit (esim. pyoderma gangrenosum ja vaskuliittihaavat), epäselvät haavat, eri ihosairauksien pahenemisvaiheet, vaikeat lääkeainereaktiot, haastavat alaraajaturvotukset sekä erilaisten ihottumien tutkimus ja hoito.

Osastollamme vallitsee kehittämismyönteinen ilmapiiri; panostamme hoidon laatua kehittäviin hankkeisiin ja henkilökunnan koulutukseen. Meillä voit syventää osaamistasi moniammatillisessa huipputiimissä.

Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Taina Löytölä, p. 050 472 4117 tai 02 313 2014.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen, TO5F Infektiotaudit ja TO5I Ihotaudit
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!