Sairaanhoitaja, Infektio-osasto - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Hei sinä sairaanhoitaja, olet sitten kokenut konkari tai vastavalmistunut untuvikko!

Meillä olisi tarjolla töitä Kaskenlinnan infektio-osastolla geriatristen infektiopotilaiden parissa.

Hoidamme osastolla turkulaisia, pääosin geriatrisia, infektiopotilaita, joihin kuuluu myös koronatartunnan saaneet tai koronatartunnan saaneiksi epäiltävät potilaat. Tulevaisuudessa hoidamme myös geriatrisia hematologisia potilaita.

Teemme kolmivuorotyötä eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa tiloissa. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin. Teemme työskentelystäsi kanssamme turvallista.

Toivomme sinulta valmiutta uuden oppimiseen, reippautta sekä positiivista asennetta potilastyöhön.

Eduksi luetaan aiempi työskentely sairaalassa geriatristen, hematologisten ja/tai infektiopotilaiden kanssa sekä kokemus koronatartunnan saaneiden hoidosta ja näytteenotosta.

Tarjoamme innostavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä yhteisöllisen osallistavan työvuorosuunnittelun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen. Pääset mukaamme kehittämään osaston infektio-osaamista ja hematologista osaamista ja kouluttautumaan kanssamme näiden erikoisalojen ammattilaisiksi.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme LOVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs.oh Tuula Harinen p. 040 669 1524
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Medisiininen hoitolinja, Infektio-osasto

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Rekommenderade jobb