test

Sairaanhoitaja, Ison Omenan terveysasema, Espoo, kesätyö

Ansök senast  22.4.2024 15:45

Hei, sinä sairaan-/terveydenhoitaja, joka haluat työskennellä ihanteellisessa sijainnissa innostavassa työyhteisössä Ison Omenan ytimessä!

Etsimme nyt kahta sairaan-/terveydenhoitajaa kesäsijaisuuksiin Ison Omenan terveysasemalle päivätöihin Espooseen.

Sinua odottaa mielenkiintoinen työ asiakaslähtöisellä terveysasemalla aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä länsimetron varrella Ison Omenan palvelutorilla. Voit vaikuttaa työnkuvaasi, joten myös etätyöskentely on osittain myös mahdollista. Uskomme työn ja yksityiselämän tasapainon tärkeyteen, joten meillä onnistuu perhe-elämän ja vapaa-ajan yhteensovittaminen.

Espoossa panostetaan toiminnan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen. Toimintamme perustuu tiimimalliin - tiimissä tehdään sujuvaa yhteistyötä hoitajien, lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kesken. Asiakkaan asia ratkaistaan pääsääntöisesti jo ensikontaktissa ja hän pääsee vastaanotolle tarvittaessa jo samana päivänä. Tiimimallista on hyviä kokemuksia ympäri Suomen ja tämä on tulevaisuuden toimintatapa, joten saat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden toimintamalleja.

Tehtäviin sisältyy mm. monipuolinen vastaanottotyö, hoidontarpeen arviointi sekä toimistotyö. Lupaamme, että saat tehtäviin kattavan perehdytyksen. Etätyöskentelyyn tarjoamme tarvittavat välineet työpaikalta. Etätöitä tehdään kotoa käsin.

Yksi tiimiläisistämme kiteytti kokemuksensa näin: "Täällä parasta on työyhteisö, vaihteleva työ ja helposti lähestyttävät esimiehet. Oman työn sisältöön voi vaikuttaa myös, kun rohkeasti esittää toiveita ja erityisosaamistaan."

Lämpimästi tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme - odotamme yhteydenottoasi!

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja.

Työpaikan nimi ja osoite: Ison Omenan terveysasema, Suomenlahdentie 1, Espoo.
Työaika: 38 h 15 min / vko.
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tiimityöskentelytaitoa, paineensietokykyä ja joustavuutta.
Lisäksi toivomme innokkuutta, ennakkoluulottomuutta, rohkeaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Työssäsi tarvitset hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Arvostamme positiivista asennetta, nopeaa oppimiskykyä sekä kokemusta terveysasematyöstä. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Anna-Mari Leppäkoski p. 043 8246699

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare